Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van JA6NGD-1 - info
Commentaar: PinPoint v2
Locatie: 35°26.19' N 139°20.07' E - locator PM95QK04DS - toon kaart
2.3 km West richting 263° van Atsugi, Kanagawa, Japan [?]
13.1 km Zuid richting 188° van Sagamihara, Kanagawa, Japan
27.9 km West richting 268° van Yokohama-shi, Kanagawa, Japan
42.8 km Zuidwest richting 229° van Tokyo, Tōkyō, Japan
Laatste positie: 2023-12-29 23:10:50 UTC (145d 1h8m geleden)
2023-12-30 08:10:50 JST lokale tijd in Atsugi, Japan [?]
Laatste telemetrie: 2023-01-05 22:18:31 UTC (503d 2h geleden)
2023-01-06 07:18:31 JST lokale tijd in Atsugi, Japan [?]
Waarden: Channel 1: 120 (TLM: 120 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 19 (TLM: 19 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 73 (TLM: 73 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 55 (TLM: 55 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS