Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van IR3UJH-15 - info
Commentaar: IT-DMR - DIGIPEATER APRS - Bolzano (BZ)
Mic-E bericht Special
Locatie: 46°28.94' N 11°18.90' E - locator JN56PL75TS - toon kaart
1.8 km Zuidwest richting 231° van Bolzano, Provincia di Bolzano, Trentino-Alto Adige, Italy [?]
6.0 km West richting 258° van Cornedo all'Isarco, Provincia di Bolzano, Trentino-Alto Adige, Italy
119.0 km Noord richting 12° van Verona, Provincia di Verona, Veneto, Italy
139.8 km Noordwest richting 326° van Venice, Provincia di Venezia, Veneto, Italy
Laatste positie: 2024-05-28 13:49:53 UTC (6m57s geleden)
2024-05-28 15:49:53 CEST lokale tijd in Bolzano, Italy [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-28 13:43:37 UTC (13m13s geleden)
2024-05-28 15:43:37 CEST lokale tijd in Bolzano, Italy [?]
Hoogte: 220 m
Waarden: Channel 1: 127 (TLM: 127 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 93 (TLM: 93 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 97 (TLM: 97 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 78 (TLM: 78 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS