Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van IN3AQK-7 - info
Commentaar: 145.500MHz paolo
Locatie: 45°26.90' N 10°53.08' E - locator JN55KK67DO - toon kaart
11.0 km Noord richting 1° van Povegliano Veronese, Provincia di Verona, Veneto, Italy [?]
11.6 km Noordwest richting 333° van Castel d'Azzano, Provincia di Verona, Veneto, Italy
111.9 km Noord richting 342° van Bologna, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy
112.4 km West richting 271° van Venice, Provincia di Venezia, Veneto, Italy
Laatste positie: 2023-09-09 12:36:24 UTC (224d 6h59m geleden)
2023-09-09 14:36:24 CEST lokale tijd in Povegliano Veronese, Italy [?]
Laatste telemetrie: 2022-09-03 17:10:18 UTC (595d 2h25m geleden)
2022-09-03 19:10:18 CEST lokale tijd in Povegliano Veronese, Italy [?]
Hoogte: 143 m
Waarden: Channel 1: 50 (TLM: 50 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 95 (TLM: 95 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 177 (TLM: 177 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 139 (TLM: 139 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS