Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van ER-DM0GAP - info
Roepnaam bron: DM0GAP
Commentaar: 145.612MHz T123 R08k [SVX]Garmisch-P. Bayern
Locatie: 47°30.55' N 11°08.58' E - locator JN57NM72DE - toon kaart
3.3 km Zuidoost richting 135° van Farchant, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany [?]
4.0 km Noordoost richting 62° van Garmisch-Partenkirchen, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
76.9 km Zuidwest richting 205° van München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
97.2 km Zuid richting 168° van Augsburg, Regierungsbezirk Schwaben, Bavaria, Germany
Laatste positie: 2024-04-12 14:00:39 UTC (14m8s geleden)
2024-04-12 16:00:39 CEST lokale tijd in Farchant, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2024-04-12 14:10:28 UTC (4m19s geleden)
2024-04-12 16:10:28 CEST lokale tijd in Farchant, Germany [?]
Waarden: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 TX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 TXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS