Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van EL-EB1HHA - info
Roepnaam bron: EB1HHA
Commentaar: incoming connection EB1HHA (El)
Locatie: 43°32.96' N 5°42.90' W - locator IN73DN41EU - toon kaart
4.6 km West richting 289° van Gijón, Provincia de Asturias, Asturias, Spain [?]
9.7 km Zuidoost richting 139° van Luanco, Provincia de Asturias, Asturias, Spain
23.5 km Noordoost richting 26° van Oviedo, Provincia de Asturias, Asturias, Spain
Laatste positie: 2024-06-18 06:01:25 UTC (1m35s geleden)
2024-06-18 08:01:25 CEST lokale tijd in Gijón, Spain [?]
Laatste telemetrie: 2024-06-18 05:58:06 UTC (4m54s geleden)
2024-06-18 07:58:06 CEST lokale tijd in Gijón, Spain [?]
Waarden: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 TX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 TXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS