Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DK1EC-1 - info
Commentaar: Rx-only iGate Veitsbronn
Locatie: 49°30.83' N 10°53.68' E - locator JN59KM73IH - toon kaart - vaste kaart
8.0 km Noordwest draagt 302° van Fürth, Bavaria, Germany [?]
9.0 km Noordwest draagt 332° van Zirndorf, Bavaria, Germany
14.5 km Noordwest draagt 300° van Nuremberg, Bavaria, Germany
75.4 km Zuidoost draagt 113° van Würzburg (Wuerzburg), Regierungsbezirk Unterfranken, Bavaria, Germany
Laatste positie: 2021-12-06 11:51:41 UTC (3m23s geleden)
2021-12-06 12:51:41 CET lokale tijd in Fürth, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2021-12-06 11:38:14 UTC (16m50s geleden)
2021-12-06 12:38:14 CET lokale tijd in Fürth, Germany [?]
Waardes: Avg 10m: 0.124 Rx Erlang (TLM: 24.900 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 118 count/10m (TLM: 118 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 6 count/10m (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS