Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DH9SD-9 - info
Commentaar: 12.4V 17C HDOP01.4 SATS07
Locatie: 48°49.13' N 8°27.72' E - locator JN48FT56KM - toon kaart - vaste kaart
6.0 miles Oost draagt 77° van Gaggenau, Baden-Württemberg, Germany [?]
7.3 miles Zuidoost draagt 127° van Malsch, Regierungsbezirk Karlsruhe, Baden-Württemberg, Germany
32.6 miles West draagt 275° van Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
46.2 miles Zuid draagt 180° van Mannheim, Baden-Württemberg, Germany
Laatste positie: 2021-04-13 07:22:21 EDT (7h28m geleden)
2021-04-13 13:22:21 CEST lokale tijd in Gaggenau, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2021-04-13 07:23:21 EDT (7h27m geleden)
2021-04-13 13:23:21 CEST lokale tijd in Gaggenau, Germany [?]
Hoogte: 1740 ft
Waardes: Channel 1: 152 (TLM: 152 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 203 (TLM: 203 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 229 (TLM: 229 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 234 (TLM: 234 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 172 (TLM: 172 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor DH9SD-9

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS