Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DB0TA - info
Commentaar: Bernau bei Berlin
Locatie: 52°38.31' N 13°36.62' E - locator JO62TP33FF - toon kaart
4.9 km Zuid richting 161° van Bernau bei Berlin, Brandenburg, Germany [?]
7.2 km Noord richting 17° van Ahrensfelde, Brandenburg, Germany
18.5 km Noordoost richting 47° van Berlin, Berlin, Germany
108.1 km Zuidwest richting 216° van Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Laatste positie: 2024-03-02 11:54:04 UTC (46m5s geleden)
2024-03-02 12:54:04 CET lokale tijd in Bernau bei Berlin, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2024-03-02 12:36:24 UTC (3m45s geleden)
2024-03-02 13:36:24 CET lokale tijd in Bernau bei Berlin, Germany [?]
Waarden: Avg 10m: 0.077 Rx Erlang (TLM: 15.500 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.032 Tx Erlang (TLM: 6.400 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 67 count/10m (TLM: 67 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 27 count/10m (TLM: 27 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS