Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van BX2AHP-10 - info
Commentaar: RX-only igate 144.640MHz
Locatie: 24°48.03' N 120°58.85' E - locator PL04LT72QC - toon kaart
1.3 km Oost richting 106° van Hsinchu, Hsinchu, Taiwan, Taiwan [?]
5.0 km Zuidwest richting 213° van Zhubei, Hsinchu, Taiwan, Taiwan
62.0 km Zuidwest richting 244° van Taipei, Taipei, Taiwan
78.6 km Noord richting 22° van Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
Laatste positie: 2024-05-30 00:22:18 UTC (1m16s geleden)
2024-05-30 08:22:18 CST lokale tijd in Hsinchu, Taiwan [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-30 00:12:48 UTC (10m46s geleden)
2024-05-30 08:12:48 CST lokale tijd in Hsinchu, Taiwan [?]
Waarden: CPUTemp: 51 C (TLM: 51 EQN: 0,1,0)
RxPkts/10m: 15 p (TLM: 15 EQN: 0,1,0)
RxPkts/1h: 18 p (TLM: 18 EQN: 0,1,0)
RxPkts/24h: 18 p (TLM: 18 EQN: 0,1,0)
DiGi: 0 p (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS