Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van BX2AEA-14 - info
Commentaar: 433.825MHz 9600bps iGate/Digipeater
Locatie: 25°02.39' N 121°34.33' E - locator PL05SA89PN - toon kaart
4.2 km Oost richting 102° van Taipei, Taipei, Taiwan [?]
10.9 km Oost richting 75° van Banqiao, Taipei, Taipei, Taiwan
133.8 km Noordoost richting 42° van Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
Laatste positie: 2024-04-19 08:33:15 UTC (11m35s geleden)
2024-04-19 16:33:15 CST lokale tijd in Taipei, Taiwan [?]
Laatste telemetrie: 2022-11-28 16:15:53 UTC (507d 16h28m geleden)
2022-11-29 00:15:53 CST lokale tijd in Taipei, Taiwan [?]
Waarden: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS