Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van BM4ISC-10 - info
Commentaar: NextVod Rx-only iGate 144.640Mhz V. 5DO
Locatie: 24°08.48' N 120°42.25' E - locator PL04ID43MW - toon kaart
2.1 km Oost richting 107° van Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan [?]
16.2 km Noordoost richting 62° van Chang-hua, Changhua, Taiwan, Taiwan
130.9 km Zuidwest richting 220° van Taipei, Taipei, Taiwan
Laatste positie: 2024-05-27 16:26:56 UTC (1m42s geleden)
2024-05-28 00:26:56 CST lokale tijd in Taichung, Taiwan [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-27 16:14:51 UTC (13m47s geleden)
2024-05-28 00:14:51 CST lokale tijd in Taichung, Taiwan [?]
Waarden: Avg 10m: 0.014 Rx Erlang (TLM: 2.800 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 13 count/10m (TLM: 13 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 2 count/10m (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS