Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van BM2OBM-12 - info
Commentaar: TMMARC https://www.tmmarc.org [Yunlin Zhanghu APRS Digipeater 5W]
Locatie: 23°35.93' N 120°37.76' E - locator PL03HO53MR - toon kaart
15.1 km Zuidoost richting 145° van Douliu, Yunlin, Taiwan, Taiwan [?]
20.6 km Zuidwest richting 217° van Lugu, Taiwan, Taiwan
61.2 km Zuid richting 185° van Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
113.9 km Noord richting 16° van Kaohsiung, Kaohsiung, Taiwan
Laatste positie: 2024-05-27 15:36:49 UTC (6m51s geleden)
2024-05-27 23:36:49 CST lokale tijd in Douliu, Taiwan [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-27 15:39:41 UTC (3m59s geleden)
2024-05-27 23:39:41 CST lokale tijd in Douliu, Taiwan [?]
Waarden: CPUTemp: 49 C (TLM: 49 EQN: 0,1,0)
RxPkts/10m: 9 p (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
RxPkts/1h: 70 p (TLM: 70 EQN: 0,1,0)
RxPkts/24h: 2739 p (TLM: 2739 EQN: 0,1,0)
DiGi: 4189 p (TLM: 4189 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS