Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van BM2MWA-9 - info
Commentaar: [2024-06-18 13:14:48] 31.6 battery:1
Locatie: 25°01.23' N 121°31.66' E - locator PL05SA34HW - toon kaart
3.1 km Zuid richting 188° van Taipei, Taipei, Taiwan [?]
6.1 km Oost richting 84° van Banqiao, Taipei, Taipei, Taiwan
129.2 km Noordoost richting 41° van Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
Laatste positie: 2024-06-18 05:15:01 UTC (9s geleden)
2024-06-18 13:15:01 CST lokale tijd in Taipei, Taiwan [?]
Laatste telemetrie: 2024-06-18 05:10:22 UTC (4m48s geleden)
2024-06-18 13:10:22 CST lokale tijd in Taipei, Taiwan [?]
Waarden: CPU_TEMPERATURE: 36 degree (TLM: 36 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS