Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van BM2MWA-10 - info
Commentaar: Rx-only iGate,aprx+SDRPlay RSP1+DireWolf - 忠孝西路 中華路-館前路 平均車速:24 KPH (壅塞) - 2024/05/30T08:28:02 - 資料來源:台北交控中心
Locatie: 25°02.82' N 121°30.70' E - locator PL05SB11JG - toon kaart
2.0 km West richting 268° van Taipei, Taipei, Taiwan [?]
5.8 km Noordoost richting 51° van Banqiao, Taipei, Taipei, Taiwan
130.4 km Noordoost richting 40° van Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
Laatste positie: 2024-05-30 00:28:29 UTC (1m24s geleden)
2024-05-30 08:28:29 CST lokale tijd in Taipei, Taiwan [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-30 00:22:24 UTC (7m29s geleden)
2024-05-30 08:22:24 CST lokale tijd in Taipei, Taiwan [?]
Project: Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Waarden: Avg 10m: 0.003 Rx Erlang (TLM: 0.600 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 3 count/10m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS