APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van KD5NDU-1 - info
Commentaar: !SN! Listening to 147.270Mhz T1076
Mic-E bericht In service
Locatie: 34°08.45' N 89°38.06' W - locator EM54ED33VT - toon kaart - vaste kaart
1.2 km Zuid draagt 193° van Water Valley, Yalobusha County, Mississippi, United States [?]
26.9 km Zuid draagt 202° van University, Lafayette County, Mississippi, United States
112.0 km Zuid draagt 160° van New South Memphis, Shelby County, Tennessee, United States
118.3 km Zuid draagt 161° van Memphis, Shelby County, Tennessee, United States
Laatste positie: 2022-01-04 04:46:04 UTC (13d 5h22m geleden)
2022-01-03 22:46:04 CST lokale tijd in Water Valley, United States [?]
Laatste weerrapport: 2022-01-01 17:26:50 UTC (15d 16h42m geleden)
2022-01-01 11:26:50 CST lokale tijd in Water Valley, United States [?]
Temperatuur: 24.4 °C
Dauwpunt: 20.3 °C
Vochtigheid: 78 %
Luchtdruk: 1004.2 mbar
Wind: Zuidwest 206° 2.7 m/s (Windstoten 6.3 m/s)
Regen: 0.3 mm gedurende het laatste uur, 0.0 mm gedurende de laatste 24 uur, 6.9 mm sinds middernacht
Helderheid: 91 W/m²
Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS