Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK1KZE-1 - info
Commentaar: >W3,CZn-N,igate, QTH Praha-Tocna
Locatie: 49°58.57' N 14°25.37' E - locator JN79FX04RG - toon kaart - vaste kaart
4.7 miles Oost draagt 76° van Černošice, Středočeský Kraj, Czech Republic [?]
6.2 miles Noordoost draagt 58° van Všenory, Středočeský Kraj, Czech Republic
7.7 miles Zuid draagt 179° van Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
88.9 miles Zuidoost draagt 131° van Chemnitz, Direktionsbezirk Chemnitz, Saxony, Germany
Laatste positie: 2021-04-12 21:50:02 EDT (9m32s geleden)
2021-04-13 03:50:02 CEST lokale tijd in Černošice, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2021-04-12 21:55:52 EDT (3m42s geleden)
2021-04-13 03:55:52 CEST lokale tijd in Černošice, Czech Republic [?]
Hoogte: 1377 ft
Project: WX3in1Plus20 Telemetry
Waardes: Vin: 13.350 Volt (TLM: 178 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 590 Pkt (TLM: 59 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 200 Pkt (TLM: 20 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 61 Pcnt (TLM: 61 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor OK1KZE-1

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS