Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van KD4MOJ-9 - info
Commentaar: IGate Tallahassee
Locatie: 30°27.28' N 84°20.78' W - locator EM70TK89KC - toon kaart - vaste kaart
6.5 km West richting 286° van Tallahassee, Leon County, Florida, United States [?]
11.3 km Zuidoost richting 114° van Midway, Gadsden County, Florida, United States
131.2 km Zuidoost richting 130° van Dothan, Houston County, Alabama, United States
Laatste positie: 2022-12-09 12:46:16 UTC (25m24s geleden)
2022-12-09 07:46:16 EST lokale tijd in Tallahassee, United States [?]
Laatste telemetrie: 2022-12-09 12:57:32 UTC (14m8s geleden)
2022-12-09 07:57:32 EST lokale tijd in Tallahassee, United States [?]
Project: Battery State Tracking
Waarden: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS