Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van -3 - info
Commentaar: /13.00V -0.10A 0.5PV 0.94Ah 0W 1629Wh
Locatie: 46°42.45' N 6°33.00' E - locator JN36GQ69AT - toon kaart - vaste kaart
1.6 km West draagt 291° van Chavornay, District du Jura-Nord vaudois, Vaud, Switzerland [?]
2.4 km Zuidoost draagt 143° van Orbe, District du Jura-Nord vaudois, Vaud, Switzerland
64.1 km Noordoost draagt 29° van Genève, Geneva, Geneva, Switzerland
122.2 km Zuidwest draagt 220° van Basel, Basel-Stadt, Basle-Ville, Switzerland
Laatste positie: 2021-08-27 00:57:14 UTC (23d 19h21m geleden)
2021-08-27 02:57:14 CEST lokale tijd in Chavornay, Switzerland [?]
Laatste telemetrie: 2021-09-05 02:11:03 UTC (14d 18h7m geleden)
2021-09-05 04:11:03 CEST lokale tijd in Chavornay, Switzerland [?]
Waardes: Channel 1: 181 (TLM: 181 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 35 (TLM: 35 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 15 (TLM: 15 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 74 (TLM: 74 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 128 (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS