APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van YC3BVG-1 - info
Commentaar: Test
Locatie: 8°17.84' S 114°17.77' E - locator OI71DQ58MP - toon kaart - vaste kaart
3.7 miles Oost draagt 96° van Krajan, East Java, Indonesia [?]
4.2 miles Oost draagt 73° van Pasinan Barat, East Java, Indonesia
45.3 miles Zuidoost draagt 154° van Situbondo, East Java, Indonesia
67.4 miles West draagt 291° van Denpasar, Bali, Indonesia
Laatste positie: 2019-11-09 11:44:10 EST (103d 23h13m geleden)
2019-11-09 23:44:10 WIB lokale tijd in Krajan, Indonesia [?]
Laatste weerrapport: 2019-10-25 09:34:21 EDT (119d 2h23m geleden)
2019-10-25 20:34:21 WIB lokale tijd in Krajan, Indonesia [?]
Temperatuur: 80 °F
Dauwpunt: 71 °F
Vochtigheid: 73 %
Weerverloopsgrafieken voor YC3BVG-1

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS