APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van W5TCB - info
Commentaar: FTM-400D via MMDVM
Locatie: 34°28.35' N 93°01.28' W - locator EM34LL73KJ - toon kaart - vaste kaart
10.2 km Oost draagt 110° van Piney, Garland County, Arkansas, United States [?]
10.3 km Oost draagt 85° van Rockwell, Garland County, Arkansas, United States
73.5 km Zuidwest draagt 246° van Little Rock, Pulaski County, Arkansas, United States
76.5 km Zuidwest draagt 245° van North Little Rock, Pulaski County, Arkansas, United States
Laatste positie: 2021-09-10 12:55:43 UTC (84d 3h56m geleden)
2021-09-10 07:55:43 CDT lokale tijd in Piney, United States [?]
Laatste weerrapport: 2021-09-10 12:56:40 UTC (84d 3h55m geleden)
2021-09-10 07:56:40 CDT lokale tijd in Piney, United States [?]
Temperatuur: 22.2 °C
Dauwpunt: 9.4 °C
Vochtigheid: 44 %
Luchtdruk: 1019.3 mbar
Wind: Noordwest 315° 0.0 m/s (Windstoten 0.0 m/s)
Regen: 0.0 mm sinds middernacht
Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS