APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van OK1TCP-9 - info
Commentaar: 438.675MHz C088 -760 QRV
Mic-E bericht En route
Locatie: 50°02.87' N 14°16.25' E - locator JO70DB21LL - toon kaart - vaste kaart
2.4 miles Zuid draagt 167° van Hostivice, Středočeský Kraj, Czech Republic [?]
3.7 miles Zuidoost draagt 138° van Jeneč, Středočeský Kraj, Czech Republic
7.2 miles Zuidwest draagt 247° van Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
73.1 miles Zuid draagt 161° van Dresden, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
Laatste positie: 2019-10-15 07:24:04 EDT (57s geleden)
2019-10-15 13:24:04 CEST lokale tijd in Hostivice, Czech Republic [?]
Laatste weerrapport: 2018-12-05 03:18:30 EST (314d 3h6m geleden)
2018-12-05 09:18:30 CET lokale tijd in Hostivice, Czech Republic [?]
Hoogte: 1266 ft
Temperatuur: 30 °F
Vochtigheid: 92 %
Luchtdruk: 1036.4 mbar
Wind: Noord 0° 0.0 MPH (Windstoten 0.0 MPH)
Weerverloopsgrafieken voor OK1TCP-9

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS