APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van FD0795 - info
Commentaar: DF-WS:FD0795
Locatie: 49°20.26' N 8°00.51' E - locator JN49AI11AA - toon kaart - vaste kaart
5.1 miles Noordwest draagt 301° van Sankt Martin, Rheinland-Pfalz, Germany [?]
6.0 miles West draagt 292° van Maikammer, Rheinland-Pfalz, Germany
61.6 miles Zuidwest draagt 210° van Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
65.3 miles Noordwest draagt 306° van Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
Laatste positie: 2020-03-17 03:48:54 EDT (139d 10h10m geleden)
2020-03-17 08:48:54 CET lokale tijd in Sankt Martin, Germany [?]
Laatste weerrapport: 2020-03-17 03:46:34 EDT (139d 10h13m geleden)
2020-03-17 08:46:34 CET lokale tijd in Sankt Martin, Germany [?]
Temperatuur: 8 °F
Wind: West 291° 12.1 MPH (Windstoten 19.9 MPH)
Weerverloopsgrafieken voor FD0795

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS