APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van DW3740 - info
Locatie: 42°52.27' N 25°18.92' E - locator KN22PU79UB - toon kaart - vaste kaart
1.6 km West draagt 256° van Gabrovo, Obshtina Gabrovo, Gabrovo, Bulgaria [?]
15.0 km West draagt 272° van Tryavna, Obshtina Tryavna, Gabrovo, Bulgaria
92.6 km Noordoost draagt 30° van Plovdiv, Obshtina Plovdiv, Plovdiv, Bulgaria
121.6 km Zuidwest draagt 206° van Ruse, Obshtina Ruse, Ruse, Bulgaria
Laatste positie: 2022-01-22 04:41:33 UTC (31s geleden)
2022-01-22 06:41:33 EET lokale tijd in Gabrovo, Bulgaria [?]
Laatste weerrapport: 2022-01-22 04:36:16 UTC (5m48s geleden)
2022-01-22 06:36:16 EET lokale tijd in Gabrovo, Bulgaria [?]
Temperatuur: -3.3 °C
Vochtigheid: 70 %
Luchtdruk: 1015.0 mbar
Wind: Noord 360° 0.0 m/s
Regen: 0.0 mm sinds middernacht
Helderheid: 0 W/m²
Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS