APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van DG0CDC-13 - info
Commentaar: FHEM WH1080 (34m ü.NN), BMP-180 (42m ü.NN)
Locatie: 52°35.72' N 11°50.61' E - locator JO52WO12FV - toon kaart - vaste kaart
0.4 miles Zuidwest draagt 220° van Stendal, Saxony-Anhalt, Germany [?]
2.3 miles Zuidoost draagt 129° van Uenglingen, Saxony-Anhalt, Germany
66.0 miles West draagt 275° van Berlin, Berlin, Germany
101.0 miles Zuidoost draagt 130° van Hamburg, Hamburg, Germany
Laatste positie: 2021-03-01 14:44:36 EST (1m18s geleden)
2021-03-01 20:44:36 CET lokale tijd in Stendal, Germany [?]
Laatste weerrapport: 2021-03-01 14:36:31 EST (9m23s geleden)
2021-03-01 20:36:31 CET lokale tijd in Stendal, Germany [?]
Temperatuur: 35 °F
Vochtigheid: 83 %
Luchtdruk: 1033.8 mbar
Wind: Oost 90° 0.0 MPH (Windstoten 2.0 MPH)
Regen: 0.0 inches gedurende het laatste uur, 0.0 inches gedurende de laatste 24 uur
Weerverloopsgrafieken voor DG0CDC-13

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS