APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van DB0WOT - info
Commentaar: WIDE2-2 vy 73 E32 Wingst
Locatie: 53°44.54' N 9°04.56' E - locator JO43MR98CD - toon kaart - vaste kaart
792.8 m Noord draagt 338° van Wingst, Lower Saxony, Germany [?]
3.1 km Zuid draagt 164° van Cadenberge, Lower Saxony, Germany
64.5 km West draagt 290° van Hamburg, Hamburg, Germany
76.2 km Noord draagt 13° van Bremen, Bremen, Germany
Laatste positie: 2022-01-24 00:11:48 UTC (1m13s geleden)
2022-01-24 01:11:48 CET lokale tijd in Wingst, Germany [?]
Laatste weerrapport: 2021-11-13 19:54:15 UTC (71d 4h18m geleden)
2021-11-13 20:54:15 CET lokale tijd in Wingst, Germany [?]
Temperatuur: 7.8 °C
Dauwpunt: 6.4 °C
Vochtigheid: 91 %
Luchtdruk: 1020.5 mbar
Regen: 0.0 mm gedurende het laatste uur, 3.0 mm gedurende de laatste 24 uur
Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS