Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van VK2EHQ - info
Callsign: VK2EHQ
Locatie: 33°16.07' S 151°13.37' E - locator QF56OR65RR - toon kaart - vaste kaart
11.5 miles Noordwest draagt 314° van Lisarow, Gosford Shire, New South Wales, Australia [?]
11.6 miles West draagt 256° van Jilliby, Wyong Shire, New South Wales, Australia
39.7 miles Zuidwest draagt 234° van Newcastle, Newcastle, New South Wales, Australia
41.4 miles Noord draagt 1° van Sydney, City of Sydney, New South Wales, Australia
Laatste positie: 2019-11-15 07:33:11 EST (1m21s geleden)
2019-11-15 23:33:11 AEDT lokale tijd in Lisarow, Australia [?]
Laatste telemetrie: 2017-05-21 21:13:54 EDT (907d 11h20m geleden)
2017-05-22 11:13:54 AEST lokale tijd in Lisarow, Australia [?]
Waardes: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 500 (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor VK2EHQ

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS