Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van YH3NPX - info
Commentaar: WEST IGATE ORARI PROJECT
Locatie: 7°18.21' S 112°39.62' E - locator OI62HQ97FD - toon kaart
8.1 km Noordoost richting 31° van Driyorejo, East Java, Indonesia [?]
10.4 km West richting 272° van Jagirsidosermo, East Java, Indonesia
11.7 km Zuidwest richting 239° van Surabaya, East Java, Indonesia
75.2 km Noord richting 3° van Malang, East Java, Indonesia
Laatste positie: 2024-03-04 00:07:35 UTC (106d 5h34m geleden)
2024-03-04 07:07:35 WIB lokale tijd in Driyorejo, Indonesia [?]
Laatste telemetrie: 2023-04-11 18:15:34 UTC (433d 11h26m geleden)
2023-04-12 01:15:34 WIB lokale tijd in Driyorejo, Indonesia [?]
Waarden: Channel 1: 3 (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 39 (TLM: 39 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 5.250 (TLM: 5.250 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS