Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van YB8YAY-13 - info
Locatie: 5°38.47' S 132°44.91' E - locator PI64II96TC - toon kaart
2.8 km Noord richting 357° van Tual, Maluku, Indonesia [?]
Laatste positie: 2024-02-05 04:11:34 UTC (72d 12h4m geleden)
2024-02-05 13:11:34 WIT lokale tijd in Tual, Indonesia [?]
Laatste telemetrie: 2024-02-05 04:12:06 UTC (72d 12h4m geleden)
2024-02-05 13:12:06 WIT lokale tijd in Tual, Indonesia [?]
Waarden: RxTraffic: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxTraffic: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
RxDrop: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
RSSI: -68 dBm (TLM: 68 EQN: 0,-1,0)
Voltage: 0.160 V (TLM: 0.160 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS