Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van UW5ENP-1 - info
Commentaar: 439.000MHz T082 -760 Wires-X/FM Repeater
Locatie: 47°58.10' N 33°26.87' E - locator KN67RX32RJ - toon kaart - vaste kaart
8.2 km Noordoost richting 38° van Kryvyy Rih, Dnipropetrovska, Ukraine [?]
15.6 km Zuidoost richting 129° van Lozuvatka, Dnipropetrovska, Ukraine
125.7 km Zuidwest richting 245° van Dnipropetrovsk, Dnipropetrovska, Ukraine
Laatste positie: 2021-10-18 15:21:25 UTC (347d 13h57m geleden)
2021-10-18 18:21:25 EEST lokale tijd in Kryvyy Rih, Ukraine [?]
Laatste telemetrie: 2021-07-31 09:38:02 UTC (426d 19h41m geleden)
2021-07-31 12:38:02 EEST lokale tijd in Kryvyy Rih, Ukraine [?]
Waarden: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS