Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van SV6NOC - info
Commentaar: Katerina - Sfikia Imathias | 15.5C
Locatie: 40°23.31' N 22°12.56' E - locator KN10CJ53CF - toon kaart
4.6 km Noord richting 6° van Rizómata, Nomós Imathías, Central Macedonia, Greece [?]
12.8 km Noordwest richting 332° van Ritíni, Nomós Pierías, Central Macedonia, Greece
68.1 km Zuidwest richting 246° van Thessaloníki, Nomós Thessaloníkis, Central Macedonia, Greece
85.4 km Noord richting 348° van Lárisa, Nomós Larísis, Thessaly, Greece
Laatste positie: 2024-05-23 00:32:09 UTC (2m24s geleden)
2024-05-23 03:32:09 EEST lokale tijd in Rizómata, Greece [?]
Laatste telemetrie: 2021-08-21 13:48:00 UTC (1005d 10h46m geleden)
2021-08-21 16:48:00 EEST lokale tijd in Rizómata, Greece [?]
Waarden: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS