Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van SA7CTB-15 - info
Commentaar: Highland Radio
Locatie: 58°02.50' N 15°00.10' E - locator JO78MB00EA - toon kaart - vaste kaart
0.9 miles Oost draagt 70° van Tranås, Tranås Kommun, Jönköping, Sweden [?]
6.2 miles Noordwest draagt 336° van Hestra, Ydre Kommun, Östergötland, Sweden
34.0 miles Zuidwest draagt 222° van Linköping, Linköpings Kommun, Östergötland, Sweden
35.8 miles Noordoost draagt 60° van Jönköping, Jönköpings Kommun, Jönköping, Sweden
Laatste positie: 2020-03-14 23:45:45 EDT (150d 6h12m geleden)
2020-03-15 04:45:45 CET lokale tijd in Tranås, Sweden [?]
Laatste telemetrie: 2020-03-30 10:08:01 EDT (134d 19h50m geleden)
2020-03-30 16:08:01 CEST lokale tijd in Tranås, Sweden [?]
Project: Highland Radio
Waardes: Vin: 13.200 Volt (TLM: 176 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 100 Pcnt (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor SA7CTB-15

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS