Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK1TGN-7 - info
Commentaar: 145.500MHz op.Tomas
Mic-E bericht En route
Locatie: 49°10.57' N 16°33.42' E - locator JN89GE62UG - toon kaart
3.6 km Noordwest richting 332° van Moravany, South Moravian Region, Czech Republic [?]
4.3 km Zuidwest richting 240° van Brno, South Moravian Region, Czech Republic
108.4 km Noord richting 7° van Vienna, Politischer Bezirk Wien (Stadt), Vienna, Austria
121.1 km Noord richting 341° van Bratislava, Bratislavský, Slovakia
Laatste positie: 2024-04-05 14:17:29 UTC (13d 19h56m geleden)
2024-04-05 16:17:29 CEST lokale tijd in Moravany, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2021-05-31 15:31:26 UTC (1053d 18h42m geleden)
2021-05-31 17:31:26 CEST lokale tijd in Moravany, Czech Republic [?]
Hoogte: 325 m
Waarden: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS