Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van NX4AC-7 - info
Commentaar: Pineboro Shack
Locatie: 31°09.11' N 83°40.30' W - locator EM81DD96JK - toon kaart - vaste kaart
11.6 km Oost richting 106° van Moultrie, Colquitt County, Georgia, United States [?]
22.3 km Zuid richting 199° van Omega, Tift County, Georgia, United States
66.0 km Zuidoost richting 136° van Albany, Dougherty County, Georgia, United States
98.3 km Noordoost richting 36° van Tallahassee, Leon County, Florida, United States
Laatste positie: 2022-03-13 04:27:12 UTC (200d 16h42m geleden)
2022-03-12 23:27:12 EST lokale tijd in Moultrie, United States [?]
Laatste telemetrie: 2022-03-13 04:16:47 UTC (200d 16h52m geleden)
2022-03-12 23:16:47 EST lokale tijd in Moultrie, United States [?]
Project: Battery State Tracking
Waarden: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS