Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van NV7Z-5 - info
Mic-E bericht Committed
Locatie: 33°32.87' N 95°43.27' W - locator EM23DN31LL - toon kaart
17.9 km Oost richting 103° van Honey Grove, Fannin County, Texas, United States [?]
19.6 km Noord richting 351° van Cooper, Delta County, Texas, United States
108.1 km Noordoost richting 57° van Plano, Collin County, Texas, United States
132.0 km Noordoost richting 50° van Dallas, Dallas County, Texas, United States
Laatste positie: 2024-04-17 04:47:30 UTC (12h1m geleden)
2024-04-16 23:47:30 CDT lokale tijd in Honey Grove, United States [?]
Laatste telemetrie: 2021-11-12 07:26:42 UTC (887d 9h22m geleden)
2021-11-12 01:26:42 CST lokale tijd in Honey Grove, United States [?]
Hoogte: 157 m
Project: Battery State Tracking
Waarden: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 48 Sats/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS