Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van LZ0VRC-2 - info
Commentaar: APRS Gateway & Digi - 144.800 Mhz
Locatie: 43°13.31' N 23°32.69' E - locator KN13SF53JF - toon kaart - vaste kaart
1.2 miles Noordwest draagt 313° van Vratsa, Obshtina Vratsa, Vratsa, Bulgaria [?]
9.3 miles Noordwest draagt 302° van Mezdra, Obshtina Mezdra, Vratsa, Bulgaria
37.9 miles Noord draagt 17° van Sofia, Stolichna Obshtina, Sofia-Capital, Bulgaria
96.0 miles Noordwest draagt 321° van Plovdiv, Obshtina Plovdiv, Plovdiv, Bulgaria
Laatste positie: 2019-12-07 21:27:59 EST (24m52s geleden)
2019-12-08 04:27:59 EET lokale tijd in Vratsa, Bulgaria [?]
Laatste telemetrie: 2012-09-12 22:30:26 EDT (2642d 22m geleden)
2012-09-13 05:30:26 EEST lokale tijd in Vratsa, Bulgaria [?]
Waardes: RxTot: 83 pkt/15m (TLM: 83 EQN: 0,1,0)
RxDir: 28 pkt/15m (TLM: 28 EQN: 0,1,0)
RxTot: 12 stn/15m (TLM: 12 EQN: 0,1,0)
RxDir: 3 stn/15m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
TxTot: 30 pkt/15m (TLM: 30 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  WEB     NWS     BOM    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor LZ0VRC-2

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS