Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van KT2KT-1 - info
Commentaar: KT2KT Pi RX-only iGate
Locatie: 35°23.98' N 119°10.25' W - locator DM05JJ95MW - toon kaart
2.9 km Noordwest richting 308° van Rosedale, Kern County, California, United States [?]
5.8 km West richting 288° van Greenacres, Kern County, California, United States
14.1 km West richting 282° van Bakersfield, Kern County, California, United States
125.8 km Noordwest richting 333° van Santa Clarita, Los Angeles County, California, United States
Laatste positie: 2023-08-09 01:38:10 UTC (247d 11h50m geleden)
2023-08-08 18:38:10 PDT lokale tijd in Rosedale, United States [?]
Laatste telemetrie: 2022-08-02 21:51:15 UTC (618d 15h37m geleden)
2022-08-02 14:51:15 PDT lokale tijd in Rosedale, United States [?]
Waarden: Avg 10m: 0.022 Rx Erlang (TLM: 4.400 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.002 Tx Erlang (TLM: 0.400 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 21 count/10m (TLM: 21 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 2 count/10m (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS