Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DO7AX-10 - info
Commentaar: OV V13 QRV 145.225MHz - U=13.8V
Locatie: 53°54.29' N 11°25.08' E - locator JO53RV07DD - toon kaart - vaste kaart
1.4 miles Oost draagt 77° van Gägelow, Mecklenburg-Vorpommern, Germany [?]
2.0 miles West draagt 280° van Wismar, Mecklenburg-Vorpommern, Germany
58.7 miles Noordoost draagt 66° van Wandsbek, Hamburg, Germany
62.9 miles Noordoost draagt 67° van Hamburg, Hamburg, Germany
Laatste positie: 2020-09-28 00:22:03 CDT (30d 14h59m geleden)
2020-09-28 07:22:03 CEST lokale tijd in Gägelow, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2020-09-26 03:07:59 CDT (32d 12h13m geleden)
2020-09-26 10:07:59 CEST lokale tijd in Gägelow, Germany [?]
Project: Telemetry test
Waardes: Vin: 13.904 Volt (TLM: 176 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 210 Pkt (TLM: 21 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 10 Pkt (TLM: 1 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 70 Pcnt (TLM: 70 EQN: 0,1,0)
Eff: 74 None (TLM: 74 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor DO7AX-10

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS