Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DM3RCK-7 - info
Commentaar: Ted
Locatie: 50°59.24' N 11°03.16' E - locator JO50MX66HX - toon kaart - vaste kaart
0.9 miles Oost draagt 72° van Erfurt, Thuringia, Germany [?]
4.5 miles West draagt 289° van Mönchenholzhausen, Thuringia, Germany
50.5 miles Zuidwest draagt 228° van Halle Neustadt, Saxony-Anhalt, Germany
62.1 miles Zuidwest draagt 247° van Leipzig, Direktionsbezirk Leipzig, Saxony, Germany
Laatste positie: 2019-11-22 03:34:44 EST (14d 5h3m geleden)
2019-11-22 09:34:44 CET lokale tijd in Erfurt, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2018-05-06 05:46:53 EDT (579d 3h51m geleden)
2018-05-06 11:46:53 CEST lokale tijd in Erfurt, Germany [?]
Waardes: Channel 1: 8 (TLM: 8 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 961 (TLM: 961 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 412 (TLM: 412 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 6 (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor DM3RCK-7

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS