Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DL7VOB-7 - info
Commentaar: https://aprsdroid.org/
Locatie: 52°31.55' N 13°25.65' E - locator JO62RM16HE - toon kaart - vaste kaart
0.6 miles Zuidwest draagt 205° van Friedrichshain (Friedrichshain Bezirk), Berlin, Germany [?]
0.7 miles Oost draagt 82° van Berlin, Berlin, Germany
78.0 miles Zuidwest draagt 217° van Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Laatste positie: 2021-01-02 01:55:49 EST (22d 6h19m geleden)
2021-01-02 07:55:49 CET lokale tijd in Friedrichshain, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2020-12-24 06:21:02 EST (31d 1h54m geleden)
2020-12-24 12:21:02 CET lokale tijd in Friedrichshain, Germany [?]
Hoogte: 331 ft
Project: AVRT5 Tracking
Waardes: CPUtemp: 5 (TLM: 5 EQN: 0,1,0)
STtemp: 25.200 C (TLM: 752 EQN: 0,0.1,-50)
Batt:: 4.300 V (TLM: 430 EQN: 0,0.01,0)
GPS:: 90 M (TLM: 9 EQN: 0,10,0)
PWR:: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrie geschiedenis voor DL7VOB-7

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS