Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DG7CWF-8 - info
Commentaar: Bootstour 2021
Locatie: 53°17.33' N 12°45.57' E - locator JO63JG19DH - toon kaart - vaste kaart
1.4 km Zuidoost draagt 153° van Lärz, Mecklenburg-Vorpommern, Germany [?]
5.7 km Zuidoost draagt 156° van Rechlin, Mecklenburg-Vorpommern, Germany
95.5 km Noordwest draagt 333° van Berlin, Berlin, Germany
120.0 km West draagt 263° van Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Laatste positie: 2021-10-07 15:45:36 UTC (11d 19h38m geleden)
2021-10-07 17:45:36 CEST lokale tijd in Lärz, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2021-09-12 14:11:29 UTC (36d 21h13m geleden)
2021-09-12 16:11:29 CEST lokale tijd in Lärz, Germany [?]
Hoogte: 110 m
Waardes: Channel 1: 149 (TLM: 149 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 177 (TLM: 177 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 198 (TLM: 198 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 207 (TLM: 207 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 216 (TLM: 216 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS