Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DG5NET-15 - info
Commentaar: LoRa iGATE CubeV1.3
Locatie: 49°30.90' N 10°52.70' E - locator JN59KM53JO - toon kaart - vaste kaart
2.0 km Zuidoost richting 137° van Tuchenbach, Regierungsbezirk Mittelfranken, Bavaria, Germany [?]
3.5 km Oost richting 107° van Puschendorf, Regierungsbezirk Mittelfranken, Bavaria, Germany
15.6 km Noordwest richting 299° van Nuremberg, Bavaria, Germany
74.3 km Zuidoost richting 114° van Würzburg (Wuerzburg), Regierungsbezirk Unterfranken, Bavaria, Germany
Laatste positie: 2022-01-10 21:30:09 UTC (325d 22h56m geleden)
2022-01-10 22:30:09 CET lokale tijd in Tuchenbach, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2021-05-18 19:59:58 UTC (563d 26m geleden)
2021-05-18 21:59:58 CEST lokale tijd in Tuchenbach, Germany [?]
Waarden: Temp: 22.500 deg C (TLM: 225 EQN: 0,0.1,0)
Humi: 47.900 % (TLM: 479 EQN: 0,0.1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS