Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DF9IK - info
Commentaar: Ralf FM 145.450MHz or DMR TG 26275
Locatie: 49°03.07' N 8°32.12' E - locator JN49GB42FG - toon kaart - vaste kaart
9.3 km Zuid draagt 178° van Karlsdorf-Neuthard, Regierungsbezirk Karlsruhe, Baden-Württemberg, Germany [?]
12.7 km Zuidoost draagt 135° van Linkenheim-Hochstetten, Regierungsbezirk Karlsruhe, Baden-Württemberg, Germany
55.6 km Noordwest draagt 303° van Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
118.9 km Zuid draagt 185° van Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
Laatste positie: 2021-08-27 19:47:15 UTC (55d 20h11m geleden)
2021-08-27 21:47:15 CEST lokale tijd in Karlsdorf-Neuthard, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2021-08-24 19:14:39 UTC (58d 20h44m geleden)
2021-08-24 21:14:39 CEST lokale tijd in Karlsdorf-Neuthard, Germany [?]
Waardes: Avg 10m: 0.161 Rx Erlang (TLM: 32.200 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.002 Tx Erlang (TLM: 0.300 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 136 count/10m (TLM: 136 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS