Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DF4OR-7 - info
Commentaar: Ekki,Herxheim
Mic-E bericht Off duty
Locatie: 48°14.02' N 7°24.34' E - locator JN38QF86QB - toon kaart - vaste kaart
2.5 km Zuid draagt 161° van Kintzheim, Département du Bas-Rhin, Alsace, France [?]
2.8 km Oost draagt 87° van Saint-Hippolyte, Département du Haut-Rhin, Alsace, France
111.9 km Zuidwest draagt 220° van Karlsruhe, Regierungsbezirk Karlsruhe, Baden-Württemberg, Germany
128.7 km Noordwest draagt 319° van Zürich, Bezirk Zürich, Zurich, Switzerland
Laatste positie: 2021-09-12 15:35:07 UTC (79d 18h41m geleden)
2021-09-12 17:35:07 CEST lokale tijd in Kintzheim, France [?]
Laatste telemetrie: 2021-07-19 18:57:54 UTC (134d 15h18m geleden)
2021-07-19 20:57:54 CEST lokale tijd in Kintzheim, France [?]
Hoogte: 180 m
Waardes: Channel 1: 120 (TLM: 120 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 22 (TLM: 22 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 138 (TLM: 138 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 118 (TLM: 118 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 104 (TLM: 104 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS