Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DB6WY-8 - info
Commentaar: picoAPRS
Mic-E bericht En route
Locatie: 49°13.50' N 8°06.43' E - locator JN49BF24UA - toon kaart - vaste kaart
4.1 km West draagt 274° van Bornheim, Rheinland-Pfalz, Germany [?]
5.9 km Noordwest draagt 295° van Offenbach an der Queich, Rheinland-Pfalz, Germany
92.2 km Noordwest draagt 303° van Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
107.4 km Zuidwest draagt 203° van Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
Laatste positie: 2021-09-26 15:39:38 UTC (23d 8h16m geleden)
2021-09-26 17:39:38 CEST lokale tijd in Bornheim, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2020-02-19 16:24:57 UTC (608d 7h31m geleden)
2020-02-19 17:24:57 CET lokale tijd in Bornheim, Germany [?]
Hoogte: 201 m
Waardes: Channel 1: 186 (TLM: 186 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 41 (TLM: 41 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 75 (TLM: 75 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS