Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DA9X-10 - info
Commentaar: APRS iGate Hankensbuettel
Locatie: 52°44.32' N 10°37.10' E - locator JO52HR47EG - toon kaart - vaste kaart
0.9 miles Noordoost draagt 64° van Hankensbüttel, Lower Saxony, Germany [?]
2.1 miles Zuidoost draagt 155° van Obernholz, Lower Saxony, Germany
45.0 miles Noordoost draagt 55° van Hannover, Lower Saxony, Germany
61.6 miles Zuidoost draagt 155° van Hamburg, Hamburg, Germany
Laatste positie: 2019-09-22 22:32:35 EDT (5m17s geleden)
2019-09-23 04:32:35 CEST lokale tijd in Hankensbüttel, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2019-09-22 22:30:38 EDT (7m14s geleden)
2019-09-23 04:30:38 CEST lokale tijd in Hankensbüttel, Germany [?]
Waardes: Avg 10m: 0.182 Rx Erlang (TLM: 36.500 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 162 count/10m (TLM: 162 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 6 count/10m (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrie geschiedenis voor DA9X-10

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS