Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van BM2OBM-14 - info
Commentaar: TMMARC https://www.tmmarc.org [Taichung Shengang APRS iGate 5W]
Locatie: 23°41.38' N 120°32.22' E - locator PL03GQ45KM - toon kaart
2.3 km Zuid richting 196° van Douliu, Yunlin, Taiwan, Taiwan [?]
22.8 km West richting 254° van Lugu, Taiwan, Taiwan
53.0 km Zuid richting 196° van Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
121.4 km Noord richting 11° van Kaohsiung, Kaohsiung, Taiwan
Laatste positie: 2023-10-08 14:24:49 UTC (253d 14h19m geleden)
2023-10-08 22:24:49 CST lokale tijd in Douliu, Taiwan [?]
Laatste telemetrie: 2023-10-08 14:17:39 UTC (253d 14h27m geleden)
2023-10-08 22:17:39 CST lokale tijd in Douliu, Taiwan [?]
Waarden: CPUTemp: 49 C (TLM: 49 EQN: 0,1,0)
RxPkts/10m: 14 p (TLM: 14 EQN: 0,1,0)
RxPkts/1h: 96 p (TLM: 96 EQN: 0,1,0)
RxPkts/24h: 2592 p (TLM: 2592 EQN: 0,1,0)
DiGi: 0 p (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS