Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van AK5V-3 - info
Commentaar: T102F V6.4V T1.24v E0.92v
Mic-E bericht Off duty
Locatie: 29°35.71' N 95°41.08' W - locator EL29DO72UU - toon kaart - vaste kaart
430.4 yards West draagt 287° van New Territory, Fort Bend County, Texas, United States [?]
2.9 miles Noord draagt 349° van Greatwood, Fort Bend County, Texas, United States
22.5 miles Zuidwest draagt 239° van Houston, Harris County, Texas, United States
29.3 miles West draagt 257° van Pasadena, Harris County, Texas, United States
Laatste positie: 2020-07-19 13:34:51 EDT (61d 5h36m geleden)
2020-07-19 12:34:51 CDT lokale tijd in New Territory, United States [?]
Laatste telemetrie: 2020-07-19 16:06:12 EDT (61d 3h4m geleden)
2020-07-19 15:06:12 CDT lokale tijd in New Territory, United States [?]
Hoogte: 108 ft
Waardes: Channel 1: 56 (TLM: 56 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 104 (TLM: 104 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 248 (TLM: 248 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 63 (TLM: 63 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor AK5V-3

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS