Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van AJ4BB - info
Mic-E bericht En route
Locatie: 40°58.46' N 117°44.00' W - locator DN10DX23AU - toon kaart - vaste kaart
272.4 yards Noordoost draagt 52° van Winnemucca, Humboldt County, Nevada, United States [?]
47.6 miles Noordwest draagt 299° van Battle Mountain, Lander County, Nevada, United States
Laatste positie: 2020-07-04 17:12:03 EDT (11d 17h23m geleden)
2020-07-04 14:12:03 PDT lokale tijd in Winnemucca, United States [?]
Laatste telemetrie: 2017-08-16 02:04:34 EDT (1065d 8h30m geleden)
2017-08-15 23:04:34 PDT lokale tijd in Winnemucca, United States [?]
Hoogte: 4334 ft
Project: MT
Waardes: Battery: 11.661 Volts (TLM: 398 EQN: 0,0.0293,0)
Temp: 55.424 Deg.F (TLM: 586 EQN: 0,0.879,-459.67000)
Telemetrie geschiedenis voor AJ4BB

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS