Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van 7M3TJZ-IS - info
Commentaar: DSTAR/JP1YIW 439.310MHz & PCSAT iGate
Locatie: 35°53.59' N 139°24.95' E - locator PM95QV94VI - toon kaart - vaste kaart
2.8 miles Noord draagt 4° van Sayama, Saitama, Japan [?]
4.0 miles West draagt 255° van Kawagoe, Saitama, Japan
20.9 miles Noordwest draagt 312° van Tokyo, Tōkyō, Japan
33.3 miles Noord draagt 338° van Yokohama-shi, Kanagawa, Japan
Laatste positie: 2020-01-23 03:16:40 EST (51s geleden)
2020-01-23 17:16:40 JST lokale tijd in Sayama, Japan [?]
Laatste telemetrie: 2020-01-23 03:13:20 EST (4m11s geleden)
2020-01-23 17:13:20 JST lokale tijd in Sayama, Japan [?]
Project: Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Waardes: Avg 10m: 0.007 Rx Erlang (TLM: 1.500 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrie geschiedenis voor 7M3TJZ-IS

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS