Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van UW5ELK-1 - info
Commentaar: 438.950MHz T082 -760 DMR/D-Star/FM Repeater; 144.800MHz 1k2 APRS Tx-Rx-iGate
Locatie: 47°53.25' N 33°16.88' E - locator KN67PV33SA - toon kaart - vaste kaart
7.8 km West richting 252° van Kryvyy Rih, Dnipropetrovska, Ukraine [?]
18.8 km Zuid richting 181° van Lozuvatka, Dnipropetrovska, Ukraine
140.7 km Noordoost richting 43° van Mykolayiv, Mykolayivs'ka, Ukraine
Laatste positie: 2022-11-07 13:13:23 UTC (30d 8h6m geleden)
2022-11-07 15:13:23 EET lokale tijd in Kryvyy Rih, Ukraine [?]
Laatste telemetrie: 2021-10-24 07:40:47 UTC (409d 13h39m geleden)
2021-10-24 10:40:47 EEST lokale tijd in Kryvyy Rih, Ukraine [?]
Project: APRSISMO Stats
Waarden: Acceleration: 0.110 Raw (TLM: 11 EQN: 0,0.01,0)
Battery: 50 Percent (TLM: 50 EQN: 0,1,0)
Temperature: 25 NotSure (TLM: 250 EQN: 0,0.1,0)
SatInView: 1 Sats (TLM: 2 EQN: 0,1,-1)
SatInUse: 1 Sats (TLM: 2 EQN: 0,1,-1)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     GPS     NA     NA     NA     NA    (BITS: 11110000)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS